Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Redaktør: Moderators
Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Jeg søger et program der kan smide mere end 5 billeder op ad gangen, jeg har googlet en masse, men synes de ting jeg finder ser lidt suspekte ud, så er lidt bange for og installere dem, så vil lige høre om der er nogle der kender en god metode 
<---------------------------->
§1 I'm always right
Re: Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Jeg uploader dem til min egen konto først. Og derefter tilføjer dem til en gruppe.
Måske kan du sætte albummet på din konto til at være skjult for alle, men stadig tilføje dem til en gruppe så andre kan se dem der?
Måske kan du sætte albummet på din konto til at være skjult for alle, men stadig tilføje dem til en gruppe så andre kan se dem der?
Re: Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Det prøver jeg lige og lege lidt med, takker for indputtet
<---------------------------->
§1 I'm always right
Re: Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Jeg plejer at gøre det samme, og så kan albummet jo nemt slettes fra din egen profil igen bagefter, når de er tilføjet gruppen.NiNJAPiND skrev:Jeg uploader dem til min egen konto først. Og derefter tilføjer dem til en gruppe.
Måske kan du sætte albummet på din konto til at være skjult for alle, men stadig tilføje dem til en gruppe så andre kan se dem der?
Re: Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Kan de det uden de bliver slettet fra gruppen også? Men jeg ikke.. Har dog ikke selv prøvet.Sunshine skrev:Jeg plejer at gøre det samme, og så kan albummet jo nemt slettes fra din egen profil igen bagefter, når de er tilføjet gruppen.NiNJAPiND skrev:Jeg uploader dem til min egen konto først. Og derefter tilføjer dem til en gruppe.
Måske kan du sætte albummet på din konto til at være skjult for alle, men stadig tilføje dem til en gruppe så andre kan se dem der?
Re: Upload flere end 5 billeder ad gangen til en FB gruppe ?
Altså, nu har jeg prøvet og slette både album og billeder enkeltvis, og på begge måder forsvinder billederne fra gruppen når de slettes fra min profilSunshine skrev:Jeg plejer at gøre det samme, og så kan albummet jo nemt slettes fra din egen profil igen bagefter, når de er tilføjet gruppen.NiNJAPiND skrev:Jeg uploader dem til min egen konto først. Og derefter tilføjer dem til en gruppe.
Måske kan du sætte albummet på din konto til at være skjult for alle, men stadig tilføje dem til en gruppe så andre kan se dem der?
<---------------------------->
§1 I'm always right
